Background8 

Resultaten & Ervaringen

Onderzoek Physical Sense Methode:

Een aantal jaren geleden is er onderzoek gedaan naar de effectiviteit van de Physical Sense Methode bij mensen met RSI en aanverwante klachten.
Deze kunt u hier lezen: Pilot studie Physical Sense Methode - De Physical Sense Methode - Samenvatting van het onstaan van de Physical Sense Methode

Dagboek van een cursist:

Tijdens een cursus Pijnvrij Bewegen heeft een cursist haar ervaring toevertrouwd aan een dagboek.
Deze kunt u hier lezen: Dagboek van een cursist.

Ervaringen:

Hieronder wat recente ervaringen van zowel cursisten als opdrachtgevers:

"Nadat ik al enige tijd liep met pijn in mijn arm kwam ik bij Marieken terecht. De huisarts en fysiotherapeut had ik al bezocht maar ik kwam maar niet van mijn RSI-achtige klachten af. Marieken hield mij letterlijk en figuurlijk een spiegel voor. Haar duidelijke manier van uitleggen maakte mijn 'problematiek' heel snel duidelijk en vooral ook begrijpelijk! Vooral dat laatste vond ik heel belangrijk, ik ben nogal visueel ingesteld en wil dingen graag zelf (in)zien. Met kleine trucjes en handvaten heeft Marieken van mij weer een blije freelancer gemaakt! Ik kan weer gewoon mijn werk doen zonder pijn!"

Yvette van Keulen (freelance concept & design),


"Sinds 2002 werk ik, bij verschillende organisaties, samen met Marieken.

Marieken laat zich kennen als een professional die haar vak verstaat. De manier van werken is open en gericht op samen het eindresultaat bereiken.

Marieken weet resultaten te bereiken samen met de medewerker die structureel zijn. Veel van de medewerkers die door haar zijn behandeld kunnen hun werk weer gewoon uitoefenen. Zowel leidinggevenden als medewerkers zijn tevreden over de behaalde resultaten. Een groot voordeel voor de organisatie is dat Marieken op locatie komt. Een miniem aan productieverlies.

Een aanbeveling om snel resultaat te boeken met een structureel resultaat."

Janphilip Oudejans,
heeft sinds 2002 meerdere malen gebruik gemaakt van de diensten van Marieken.


"Toen ik Marieken leerde kennen had ik zware RSI-klachten: veel pijn en zo'n krachtverlies dat ik zelfs lichte dingen uit mijn handen liet vallen. Marieken heeft mij een aantal maanden begeleid met de Physical Sense-methode. Niet alleen leverde dat geweldige resultaten op, maar het was ook een plezier om met haar te werken. Geduldig, vasthoudend en met gevoel voor humor heeft ze me door een lastig traject geloodst. Opgeven was geen optie!"

Malik de Kok